Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2018 22:28 - Революция
Автор: revoliucionera Категория: Други   
Прочетен: 122 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 15.07.2018 22:30


В какво се състои всъщност революцията?
1) Започвам с духовна революция. Желая българският народ да се върне към едни ценности истинско човешки, а всъщност това са състрадание и готовност да се помага в трудни случаи. Имам проект които се надявам в най-скоро време да бъде оценен от някоя фондация. Идеята е реализирането на онлайн магазин с изцяло благотворителна цел. Всеки човек или иституция да могат да предлагат различни стоки и услуги, които други хора и институции да закупуват и всичките средства от покупките да се даряват за различни благотворителни инициативи.
2) Революция в медицината. Би било добре България да поведе хорото... Това може да се получи ако със закон даряването на органи да бъде задължително. От една страна това значи повече операции за българските медици и значително по-ниска смъртност на хора изцяло зависими от живото спасяващ орган. "Човек е на този свят роден за да дарява живот" незнам казвал ли го е някои, но ако е защо това да значи само създаване на поколение, защо не това да значи, че дори със смъртта си човек да може да допринесе за живота на други, защо и от смъртта на някои не се ражда живот. Колко по-лесно би било за близките на умиращ да не бъдат тормозени  за това да дарят органите на близкия си в толкова труден момент. Също така няма да се чудим как да създаваме 3D органи, а вместо това може силите на доктори и лаборанти да се насочат към излекуването например на рак или други неизлечими болести.
3) Третата и може би най-важна революция. Би било добре България да стане първата страна, която да насочи ресурси в посока опазване на прекрасната ни природа. Как може един проект да включи в себе си повишаване на трудовата заетост, понижаване на цените на тока, шофирането по здрави пътища и най-важното отново опазване на природата възможно най-чиста. Предложението ми е свързано с изграждането на фабрики за създаване на соларна пътна настилка с държавни и евро средства. Като съответно фабриките ще бъдат в области с висока безработица.   Това са част от проектите видейки бял свят, могат да променят много.   Колко хубаво би било да ценим това, което имаме и да се стремим към по-хубав живот.



Гласувай:
0




1. анонимен - Друг революционен план е свързан и ...
26.08.2018 13:38
Друг революционен план е свързан и със социалната политика и образованието. Не смятам, че доходите трябва да са от значение за детските добавки, а образованието на родителите. Какво значи това? Минимални детски добавки се получават само ако родителят или родителите имат завършено средно образование и съответно колкото по-висока образователна степен имат, толкова по-високи детски надбавки ще получават, но защо? Защото образованите родители имат за цел да образоват и децата си и така една социално-образователна реформа може да доведе до просперитет на нацията!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: revoliucionera
Категория: Други
Прочетен: 954
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930